Yritys

Soita 050 314 5042
Lähetä tarjouspyyntö »

Oro-urakointi on luotettava ja kokenut kumppani erilaisissa rakennus- ja korjausprojekteissa. Kymmenen toimintavuoden aikana olemme olleet rakentamassa tai saneeraamassa monia merkittäviä kohteita Jyväskylässä ja ympäristössä.
Parhaiten meidät tunnetaan monipuolisesta lattiaosaamisestamme niin liike-, teollisuus-, kuin asuntorakentamisessa. Ammattitaitoiset, sertifioidut asentajamme tekevät myös vaativat märkätilasaneeraukset monivuotisella kokemuksella. Referenssiluettelostamme löytyy monelle tuttuja, vaativia kohteita, joita olemme toteuttaneet yhdessä kumppaniemme kanssa.

Myös perinteiset asunto- ja liikerakentamisprojektit hoituvat kauttamme sujuvasti ja aikatauluja noudattaen kustannustehokkaasti.
Hallitsemme koko rakentamisen prosessin alusta loppuun, alkaen hankesuunnittelusta päätyen valmiin kohteen luovutukseen tilaajalle. Asiakkaitamme ovat olleet kuntien rakennuttajatahot sekä yksityiset liike- ja asuinrakennuttajat.
Yrityksemme vahvuuksia on pitkä kokemus rakennusalasta, ammattitaitoinen henkilökunta ja asiantunteva työnjohto sekä vuosien aikana meille muodostunut osaavien ammattilaisten kumppaniverkosto. Kumppaniemme avulla olemme toteuttaneet suuren määrän uudis- ja saneerauskohteita Keski-Suomessa.